Digi As je poslovna rešitev za pretvorbo podatkov.

Različne podatke o poslovanju podjetij pretvori v oblike, primerne za direkten prenos ali uvoz v računovodske programe.

Paypal izpiski

Podjetniki, ki pri poslovanju uporabljajo Paypal, podatke računovodstvu dostavijo v različnih oblikah. Naša rešitev vam jih pripravi v standardizirane oblike za uvoz, z nekaj "bonbončki".

Revolut izpiski

Reovlut kot edne pogostejših tujih bančnih ponudnikov pri podjetnikih in podjetjih iz SLO žal ne omogoča enostavnega izvoza in uvoza. DigiAs to razreši!

Stripe plačilni sistem

Ena najbolj priljubljenih rešitev za plačevanje v spletnih trgovinah. Pogosto pa pomeni težaov, ko je potrebno knjiženje in zapiranje teh računov. Rešitev je tu!

FAQ - Odgovori na

Pogosto zastavljena vprašanja

Komu je namenjena aplikacija?
Namenjena prvenstveno namenjena računovodjem, lahko pa tudi podjetnikom. Za tovrstno rešitev se odločijo računovodje, ki želijo optimizirati obdelavo podatkov, se izogniti ročnemu delu in prihaniti na času.
Koliko stane?
Vaš strošek uporabe Digi As je odvisen od tega, katere module potrebujete ter za koliko organizacij želite uporabljati rešitev. Redna cena najema aplikacije začetnega paketa je 49 EUR/mesec in vključuje 2 organizaciji, strošek dodatne organzacije pa je 8,90 EUR.  V razdelku CENIK lahko najdete podrobnejše informacije - tako o rednih kot akcijskih cenah paketov in stroškov - glede na število organizacij. Cene so brez DDV.
Image

Razvoj DigiAce sofinancira Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, finančna podpora v okviru razpisa P2 2022 znaša 54.000 EUR.
 Namen naložbe je razvoj podjetja in uspešen prenos inovativne ideje na trg. Cilj DigiAce je avtomatizacija uvoza izpiskov in transakcij pri poslovanju s FinTech ponudniki. S tem se spodbuja prehod v digitalno in bolj učinkovito poslovanje podjetij ter spodbuja zaposlovanje kadrov z visoko dodano vrednostjo.
Kratek opis rezultatov operacije:
V okviru operacije smo razvili, dodelali in komercializirali spletno aplikacijo za pretvorbo podatkov poslovanja prek FinTech ponudnikov in njihov direkten uvoz v računovodske in ERP programe. Poleg tega smo razvili ter integrirali modul Bankconnect, ki omogoča bistveno poenostavljeno neposredno pridobivanje bančnih izpiskov tudi od klasičnih bank. V okviru projekta smo pripravili osnove za izgradnjo API vmesnika za sodobnejše povezovanj z drugimi programi. Poleg tega smo v okviru projekta uvedli vrsto drugih rešitev, kot je povezava s CRM sistemom, povezava s plačilnim in naročniškim sistemom (Stripe) ter postavili večjezično spletno stran – vključno z zalednim večjezičnim vmesnikom (aplikacijo).

logo
ZNAJDI SE informatika d.o.o., 
Humekova ulica 19, 8270 Krško, Slovenija

Naj DIGITALNO postane UČINKOVITO

Najdete nas: